Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Béčko zahájilo zimní Fastav Cup vydřenou remízou s Ústím 2:2

20.02.2017 | Marek Juhaňák

První utkání na vsetínském turnaji FASTAV CUP má za sebou polanská rezerva. Zápas skupiny B mezi Ústím a Valašskou Polankou B skončil nerozhodně 2:2. V sestavě Ústí nastoupili dva hráči, kteří dříve oblékali polanský dres, Jarda Gergela a Petr Mikulík.

Ústí se od úvodních minut nastěhovalo na polanskou polovinu a svým presinkem dostalo hráče Polanky pod tlak. Ten jim také přinesl úvodní branku ve 13. minutě. Těžkou Mikulíkovu střelu vyrazil Jakub Ondra před volného Lukaštíka, který míč dorazil za jeho záda.

Z tlaku se Polanští vymanili až po příchodu zkušeného Martina Filgase. Ten ve 27. minutě našel ve vápně volného Petra Matyáše, ten nadvakrát uklidil míč do sítě - 1:1. Ve 36. minutě opět Martin Filgas našel lehoučkým centrem Jana Filgase, jeho volej skončil těsně vedle levé tyče. Odpověď Ústí přišla ve 39. minutě, Polančany ale podržel Jakub Ondra.

Druhá půle začala na polovině Úsťanů, z rohového kopu ale přišel rychlý brejk do otevřené obrany Polančanů a zaváhání obránců potrestal Fojt, 2:1. Vyrovnání jsme se dočkali v 56. minutě. Surovec fauloval v pokutovém území Petra Matyáše a sudí Gargulák odpískal penaltu. Tu proměnil Martin Filgas, i když brankář Hnátek vystihl směr, 2:2.

V 63. minutě zahrozil po pravé straně Juřica, jeho střílená přihrávka šla vedle pravé tyče Hnátkovy branky. Po něm to zkoušel z hranice dvacítky Martin Filgas, jeho střela ovšem před bránou smolně trefila Marka Šťastného. Závěrečný tlak Ústí vyšel naprázdno jen díky výborně chytajícímu Jakubu Ondrovi. V závěru mohl rozhodnout Martin Filgas, jeho střela z dálky zaplavala těsně vedle levé šibenice!

Sestava: Jakub Ondra, Josef Baroš ml., Jan Filgas, Roman Trčka, Ondřej Zbranek, Adam Zemánek, Pavel a Petr Matyáš, Mira Smolek, Vladimír Juřica, Marek Šťastný, Martin Filgas, Radim Filgas, Petr Kročil, Josef Baroš st.

 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
2:1
Podlesí - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS