Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vítejte na novém webu TJ Sokol Valašská Polanka

24.08.2016 | Pavel Tajzler

TJ Sokol Valašská Polanka vás vítá na svém novém webu sokolvalpolanka.cz. Toto je úvodní článek, ve kterém se dočtete, jaké novinky a vychytávky vám stránky nabídnou. Věříme, že vás náš nový web zaujme a že se na něj budete pravidelně vracet.

Dosavadní internetové stránky vám přinášely aktuální informace z klubu takřka 8,5 let (přesné datum spuštění je 1.2.2008). Za tu dobu navštívilo web téměř 125 000 návštěvníků, což je úžasné číslo. Málokdo si však vzpomíná, že úplně první webovky byly spuštěny už v Srpnu 2007. Shrnuto, podtržen
   
Nový web obsahuje všechny potřebné prvky moderního sportovního webu: články a aktuality, soupisky a statistiky hráčů, rozpisy utkání jednotlivých týmů, tabulky, fotogalerii, anketu  nebo sekci diskusní fórum. Budeme rádi, pokud nám do této sekce napíšete vaše postřehy a dojmy k novému webu.

Naše nové webové stránky by měly nasytit i ty nejnáročnější čtenáře. Bezprostředně po utkání bude k dispozici článek s aktuálním výsledkem odehraného zápasu včetně podrobných statistik hráčů, jako jsou odehrané minuty, obdržené karty, vstřelené góly apod. Dále reportáž z utkání spolu s ohlasem hráče či trenéra. Na titulní straně bude ihned zobrazená aktuální tabulka a výsledky ostatních souběžně hraných utkání. 

Pojďme si nyní představit funkce webu..

V sekci KLUB naleznete aktuální základní informace o klubu, realizační týmy včetně kontaktů na jednotlivé trenéry či vedení klubu. Dále je zde historie klubu, která však v brzké době dozná značných změn, avšak ze závažných důvodů si ještě chvíli na detailní historii musíme počkat. Zajímá Vás něco o dění v našem klubu? I pro tyto případy máme řešení. V submenu KLUB sekci Ptejte se, zde nám můžete posílat své otázky, na které rádi a rychle odpovíme.
 
Následují sekce jednotlivých týmů, kde naleznete všechny dostupné aktuální informace jako soupisky, statistiky, rozpis zápasů, tabulky anebo články o dané kategorii, které na webu doposud vyšly.  
Položka FOTO vám nabídne propracovanou fotogalerii, kde si budete moci různě filtrovat fotografie na sekce jednotlivých mužstev nebo dohledat fotografie podle odehraného zápasu v průběhu sezóny.  
Položku diskusní FÓRUM netřeba blíže specifikovat :-).

Než si popíšeme dále úvodní stránku, chtěli bychom vám detailněji přiblížit STATISTIKY hráčů. Jak již bylo zmíněno výše, bude možno si dohledávat podrobné statistiky všech hráčů. Vy si tak velmi jednoduše zjistíte kolik minut, který hráč odehrál jak v zápase, tak v celé sezóně, totéž platí o vstřelených brankách a obdržených kartách. Lehce si taky uděláte žebříček hráčů podle vytíženosti, počtu odehraných zápasů apod. 

Nyní zpět k úvodní straně..

Pod přehledem čtyř článků takzvaných TOPek, které dominují horní polovině stránky, naleznete Infobar, s běžícím textem, který budeme používat jen pro nejdůležitější sdělení. Dále následují v levé polovině další články. V té pravé naleznete blok s Aktualitami, Aktuálními a Odehranými zápasy (zatím jen A-týmu časem budou přidány i další kategorie) totéž platí i pro Tabulku a blok Aktuální kolo. V tomhle bloku se dozvíte jak skončili souběžně hrané víkendové zápasy v 1.B třídě. V průběhu týdne se blok přepne na zápasy, které budou následovat další víkend včetně časů úvodního hvizdu.

Ve zbytku stránky naleznete Anketu a partnery našeho klubu, kterým tímto děkujeme za podporu.

To co vidíte je jen začátek, v průběhu času budou na web doplněny další informace. Děkujeme vám za vaši přízeň.

 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
2:1
Podlesí - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS