Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vítězná vlna veze dorosty i nadále

30.05.2015 | Pavel Tajzler

Polanští mladíci se na utkání s třetím Újezdem vinou zdravotních absencí sešli jen v deseti lidech. Díky bojovnému výkonu dokázali i se štěstím zvítězit 2:1. V brance se představil mladý Martin Daněk a ve svém debutovém zápase mezi třemi tyčemi svůj tým podržel.

Polančané začali dobře. Útoky táhlo po pravé straně především trio Baran-Daněk-Kurtin. Do dobré šance se dostal Kurtin, ale včas nestihl přihrát volnému Daňkovi. Poté Daněk nastřelil tyč. Hosté nebyli v první půli přiliš nebezpeční, nakopávané míče obrana dokázal odvrátit. Dvakrát se v dobré šanci ocitl Zemánek, ale vždy jeho zakončení postrádalo důraz. První branku si ve 20. minutě připsal Kurtin, který se probil přes dva hráče a nekompromisně zakončil - 1:0. Měl i prsty ve druhé brance. Jeho táhlý centr skončil na břevně a Baran neměl problém doklepnout do poloodkryté branky  - 2:0.

Do druhého poločasu nastoupili hráči z Újezdu hodně aktivně. Přimáčkli Polančany k pokutovému území a de facto se hrálo celý druhý poločas na jednu branku - tu domácí. Ti po vzoru londýnské Chelsea zaparkovali před šestnáctkou dva autobusy a s vědomím dvougólového náskoku chtěli náskok ubránit. Obránci zablokovali část střel, několik jich šlo mimo. Brankář Daněk předvedl parádní zákrok při dorážce hostujícího útočníka. Jednou ho zachránilo břevno. Hosté drtivý tlak dokázali přetavit v branku, v 80. minutě hezkým volejem zpoza šestnáctky snížil Vaculín - 2:1. Polančané si ale další branku vstřelit nenechali a nakonec slavili tři body.

Sestava: M. Daněk - Kovalčík, Žák, Babica, Liška - Srba, Zemánek, L. Daněk, Baran - Kurtin

(nestřídal nikdo, bo víc hráčů nebylo)

 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
2:1
Podlesí - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS