Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší přípravka sbírala během léta úspěchy

22.08.2017 | Marek Juhaňák

Starší přípravku čeká v úterý ostrý start do sezony 2017/2018 na půdě Vsetína. Kádr trenéra Ondřeje Zbranka zůstal z větší poloviny pohromadě. Skončil Renda Hrabica který už loni pravidelně nakukoval do sestavy mladších žáků. Citelnou ztrátu utrpěla Polanka v odchodu Jonáše Šafaříka, který odešel na Vsetín. Popřejme tedy Jonášovi v dalších krocích fotbalové i tenisové kariéře mnoho štěstí a úspěchů a děkujeme mu za odběhané minuty na hřišti v Polanském dresu. Z mladší generace doplnili sestavu Kuba Zádrapa a Petr Černocký. Prvně jmenovaný už ale nastupoval za starší přípravku v jarní sezoně.

Svěřenci Ondřeje Zbranka v létě určitě nezaháleli a zúčastnili se čtyř fotbalových turnajů. První se odehrál v domácím prostředí u příležitosti oslav 80. výročí založení Sokolu. V něm našli jen přemožitele z Bratřejova a skončili tak na druhém místě. Silně obsazený mezinárodní turnaj se odehrál ve Valašských Příkazech.V něm si oslabení Polančané nevedli dobře a skončili předposlední. Chuť si spravili mladí Polančané minulý týden v Lidečku. Tady nepoznali hořkost porážky a celý turnaj tak vyhráli. V sobotu 19.8. jsme se zúčastnili turnaje o pohár starosty Kateřinic a v obsazení šesti týmů jsme skončili na krásném třetím místě. 1. Kateřinice, 2. Vsetín, 3. Valašská Polanka, 4. Valašská Bystřice, 5.Jeseník nad Odrou, 6. Vigantice.

Jak už to bývá o prázdninách, přesvědčil se trenér Zbranek, při mnoha omluvenkách mu přibyla nejedna vráska na čele. O pomoc se tak přihlásili bratři Čížové a David Vávra z Bratřejova. Ti už v zaniklém Bratřejovském klubu nebudou pokračovat a kamarádsky tak vypomohli ve chvíli kdy to bylo potřeba. Adam Číž se na turnaji v Kateřinicích konečně dočkal ohodnocení pro nejlepšího brankáře turnaje, čímž mu gratulujeme. Jeho bratr Petr si připsal šest branek, Štěpán Gergela zatížil konto soupeře čtyřmi brankami, Kuba Včelica se trefil jednou. Pochvalu ale zaslouží všichni zúčastnění za perfektní výkon.

Sestava: Adam Číž, Jakub Včelica, Jakub Dančák, Petr Číž, Štěpán Gergela, David Vávra, Vojta Gabko, Petr Černocký, Veronika Janotová, Filip Kovář, Jakub Zádrapa, Petr Janota. Všem rodičům děkujeme za pomoc a dopravu na jednotlivé turnaje a za obětavost a nervy. 

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS