Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší žáci vybojovali na turnaji v Kašavě bronzové medaile

15.03.2017 | Marek Juhaňák

V sobotu 11. března se naši starší žáci zúčastnili halového turnaje v Kašavě. S bilancí dvou výher, dvou proher a jedné remízy obsadili naši žáci krásné třetí místo. Hrálo se systémem každý s každým, dvakrát sedm minut. Uvnitř článku si můžete přečíst jednotlivé výsledky polanského týmu.

Val.Polanka - Kašava 2:6
První utkání se Polančanům hrubě nepovedlo, domácí byli od začátku lepším týmem a vypracovali si až  až pětibrankový náskok. Pak korigoval stav dvěma brankami Tomáš Včelica.Poslední slovo ale měli domácí borci a v tomto utkání s přehledem zvítězili 6:2.

Dolní Lhota - Val.Polanka 2:2
Do druhého utkání vstoupili Polančané o mnoho aktivněji a hned to přineslo své ovoce. Do vedení jsme se dostali zásluhou Jirky Daňka a poté brankou Pavla Malíka. Pak Lhota z nenápadné akce snížila na rozdíl jedné branky. Kalich hořkosti si Polančané vypili v poslední půlminutě, zaváhání Kozubíka s Malíkem který si vstřelil smolnou vlastní branku tak skončilo utkání 2:2.

Va.Polanka - Fryšták 2:0
V tomto zápase uspěli Polančané zcela zaslouženě, klid na kopačky přinesl Jiří Ibříšek. Druhou branku vstřelil Jirka Daněk. Obrana v čele s Václavem Kozubíkem pracovala výborně.

Jasenná - Val.Polanka 1:5
V utkání s Jasennou nás dostal do rychlého vedení Jiří Ibřišek, když si brankář Jasenné srazil střelu do vlastní branky. Pak už padaly branky jako na běžícím pásu. Další branku přidal dobře hrající Jiří Ibřišek, jeho bratr Petr přidal také dvě branky, pátou vstřelil Jirka Daněk. Jasenná korigovala z přísné penalty za ruku na konečných 1:5.

Val.Polanka - Mladcová 1:2
Zápas s Mladcovou přinesl taktickou bitvu až do poloviny zápasu a diváci se určitě nenudili. Nejvíce motal hlavy obráncům Mladcové Jirka Daněk a po jedné s jeho výpadů trefil pravou tyč! Ovšem pak zafungovalo pravidlo nedáš-dostaneš a z protiůtoku jsme inkasovali první branku. O vyrovnání se postaral Petr Ibříšek krásnou střelou do šibenice! Štěstí se Polančanům otočilo zády opět v poslední půlminutě a tak Mladcová pokořila Polanku těsným výsledkem 2:1.

Sestava Valašské Polanky - Václav Kozubík, Hanka Lišková, Jiří  Ibříšek, Pavel Malík, Dominik Zeťák, Tomáš Včelica, Jirka Daněk, Petr Ibříšek, Viktorie Zemánková.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS