Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší žáci deklasovali lídra tabulky,přípravka si zastřílela v Příkazech!

02.05.2016 | Marek Juhaňák

Žáci přivítali na svém hřišti vedoucí celek z Valašské Bystřice, výsledek 8:1 hovoří za vše. Přípravka si v dnešní dohr&aacuaacute;vce dovezla výhru 19.0 z Valašských Příkaz.

Valašská Polanka - Valašská Bystřice 8:1 (4:1)

Polančanům se vrátil do sestavy Šimon Kovalčík, a spolu s Martinem Daňkem byli hlavními strůjci nedělního vítězství. Ve 13. minutě napřáhl ke střele Šimon Kovalčík, brankář Mrkvica vyrazil míč jen k dobíhajícímu Daňkovi pro kterého už nebylo problém zasunout míč za jeho záda, 1:0. Hned po rozehrání se domácí vrhli opět do útoku, Matěj Kovář přihrál volnému Kovalčíkovi který střelou bodlem překonal Mrkvicu podruhé. Silnou dvouminutovku završil Kovalčík krásným sólem kdy obešel i golmana Mrkvicu a v pohodě zasunul do prázdné branky, 3:0. Hosté se ozvali v 17. minutě, Kubját napřáhl z dálky a orazítkoval levou tyč domácí svatyně. Další změnu skore obstaral ve 23. minutě Kovalčík, který si našel po rohu odražený míč a nekompromisně ho napálil za bezmocného Mrkvicu, 4:0. Bystřici se podařilo snížit ve 31. minutě Kubjátem, 4:1. Těsně před poločasem ještě zahrozil Daněk,jeho střela ale mířila vysoko nad.

Hned v první minutě druhé půle vyslal Kovalčík do brejku Martina Daňka, a ten zvýšil na 5:1. Polančané dál svírali hosty na jejich polovině a další branku přidal do sítě hostů v 54. minutě Juřica, 6:1. Odevzdaní hosté nedokázali čelit útokům domácích, kteří dál bavili početné publikum krásnou kombinační hrou. V 66. minutě zvýšil na 7:1 střelou k tyči Jirka Daněk a osmý hřebíček do rakve zabil Matěj Kovář který zužitkoval přesný pas Martina Daňka. Další utkání sehrají naší žáci v neděli 8.5. od 13.30 v Halenkově.

Sestava - Kozubík,Žák, Zemánková, Kovář, Daněk M., Daněk J., Kovalčík, Pilčík, Malík, Juřica,Polák.

Valašské Příkazy - Valašská Polanka 0:19 (0:12)

Polančané přijeli do Příkaz bez brankáře Chrenčíka, toho zastoupil Martin Mikušek a v zápase se blýskl čistým kontem. Hosté si v zápase s chutí zastříleli, čtyři branky vstřelil Tomáš Včelica, jeho bratr Jakub vstřelil tři branky, hatrick přidal i Renda Hrabica, Jonáš Šafařík a Michal Dorňák. Dvě branky vstřelil Renda Jeřábek a jednu Jiří Daněk.

Sestava - Mikušek, Daněk, Hrabicová Veronika, Hrabica, Dorňák, Gergela Š.,Šafařík,Jeřábek,Včelica Tomáš a Jakub.

Příští utkání sehraje naše přípravka v sobotu doma 7.5. v 10.00 s Hovězím.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS