Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší žáci deklasovali lídra tabulky,přípravka si zastřílela v Příkazech!

02.05.2016 | Marek Juhaňák

Žáci přivítali na svém hřišti vedoucí celek z Valašské Bystřice, výsledek 8:1 hovoří za vše. Přípravka si v dnešní dohr&aacuaacute;vce dovezla výhru 19.0 z Valašských Příkaz.

Valašská Polanka - Valašská Bystřice 8:1 (4:1)

Polančanům se vrátil do sestavy Šimon Kovalčík, a spolu s Martinem Daňkem byli hlavními strůjci nedělního vítězství. Ve 13. minutě napřáhl ke střele Šimon Kovalčík, brankář Mrkvica vyrazil míč jen k dobíhajícímu Daňkovi pro kterého už nebylo problém zasunout míč za jeho záda, 1:0. Hned po rozehrání se domácí vrhli opět do útoku, Matěj Kovář přihrál volnému Kovalčíkovi který střelou bodlem překonal Mrkvicu podruhé. Silnou dvouminutovku završil Kovalčík krásným sólem kdy obešel i golmana Mrkvicu a v pohodě zasunul do prázdné branky, 3:0. Hosté se ozvali v 17. minutě, Kubját napřáhl z dálky a orazítkoval levou tyč domácí svatyně. Další změnu skore obstaral ve 23. minutě Kovalčík, který si našel po rohu odražený míč a nekompromisně ho napálil za bezmocného Mrkvicu, 4:0. Bystřici se podařilo snížit ve 31. minutě Kubjátem, 4:1. Těsně před poločasem ještě zahrozil Daněk,jeho střela ale mířila vysoko nad.

Hned v první minutě druhé půle vyslal Kovalčík do brejku Martina Daňka, a ten zvýšil na 5:1. Polančané dál svírali hosty na jejich polovině a další branku přidal do sítě hostů v 54. minutě Juřica, 6:1. Odevzdaní hosté nedokázali čelit útokům domácích, kteří dál bavili početné publikum krásnou kombinační hrou. V 66. minutě zvýšil na 7:1 střelou k tyči Jirka Daněk a osmý hřebíček do rakve zabil Matěj Kovář který zužitkoval přesný pas Martina Daňka. Další utkání sehrají naší žáci v neděli 8.5. od 13.30 v Halenkově.

Sestava - Kozubík,Žák, Zemánková, Kovář, Daněk M., Daněk J., Kovalčík, Pilčík, Malík, Juřica,Polák.

Valašské Příkazy - Valašská Polanka 0:19 (0:12)

Polančané přijeli do Příkaz bez brankáře Chrenčíka, toho zastoupil Martin Mikušek a v zápase se blýskl čistým kontem. Hosté si v zápase s chutí zastříleli, čtyři branky vstřelil Tomáš Včelica, jeho bratr Jakub vstřelil tři branky, hatrick přidal i Renda Hrabica, Jonáš Šafařík a Michal Dorňák. Dvě branky vstřelil Renda Jeřábek a jednu Jiří Daněk.

Sestava - Mikušek, Daněk, Hrabicová Veronika, Hrabica, Dorňák, Gergela Š.,Šafařík,Jeřábek,Včelica Tomáš a Jakub.

Příští utkání sehraje naše přípravka v sobotu doma 7.5. v 10.00 s Hovězím.

 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 09.06.2024, 10:00
25. kolo
4:0
Valašské Meziříčí B - Valašská Polanka
 
Muži A | sobota 15.06.2024, 17:00
26. kolo
2:0
Valašská Polanka - Valašské Příkazy
 
Aktuální články
Konec dobrý, všechno dobré! A-tým slaví záchranu v I.A třídě

Ročník, na který se ve Valašské Polance nebude vzpomínat zrovna v dobrém. Hned od startu se do kabiny polanského týmu vplížila smůla....

 
Valašská Polanka hostí finálový turnaj mladších žáků

Finálový turnaj osmi nejlepších družstev ze všech tří skupin Okresního přeboru mladších žáků se odehraje v sobotu 8.června v areálu...

 
Zemřel pan Jaroslav Mikuš, bývalý předseda Sokolu, trenér a hráč

Jsou zprávy, které nepíšeme rádi. Bohužel před vánočními svátky nás opustil pan Jaroslav Mikuš, jedna z velkých osobností, která se...

 
Domácí loučení neúspěšné, Valmez vyhrál rozdílem třídy
 
Polančané zabrali i doma a připsali si cenné vítězství proti Vidčí
 
Starší žáky nadále sráží absence, derby i domácí duel bez bodu
 
Černá série je prolomena, Polančané porazili Rožnov
 
Mizérie A-týmu trvá dál, na Horní Lideč nestačilo ani dvoubrankové vedení
 
Debakl v Kateřinicích odčinili starší žáci domácí výhrou s Liptálem, s Ústím remizovali
 
Přednost výletu před zápasem? Starším žákům chyběli v derby hráči
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS