Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Skvělý start! Dorost vyloupil Ratiboř

03.04.2016 | Jan Tajzler

Úspěšný vstup do jarní části sezony mají za sebou dorostenci Valašské Polanky. Mladí Polančané dokázali v Ratiboři otočit nepříznivý stav, a získat tak první tři body z této fáze sezony. Příští sobotu se dorostenci představí na domácí půdě, kde přivítají celek Mladcové, utkání začíná v sobotu 9.4. od 15:30.

RATIBOŘ - VALAŠSKÁ POLANKA 2:3 (1:1)

První minuty utkání jasně ukázali, že se jedná o první jarní kolo. Oba celky se postupně dostali do hry, byli to však domácí, kdo měl v úvodu více ze hry a ve 12. minutě přišla první branka utkání, po rychlém protiútoku Ratiboře se o ni postaral Černík. Polančané se však z inkasované branky nepoložili a trpělivým výkonem začali postupně celek Ratiboře přehrávat. Do slibné šance se dostal Baran, ale jeho pokus pohotový Bechný zneškodnil. Slibnou střelu si připravil také polanský Růžička, ale Bechný byl na místě. Vyrovnání se však přeci jen hosté dočkali, Baran dostal míč do pokutového území, kde si obešel obránce a střelou k tyči srovnal stav utkání, běžela 35. minuta utkání a určila stav po první půli.

Zatímco první půle snesla kritéria vyrovnané hry, v té druhé to rozhodně neplatilo. Hostující Polančané byli aktivnější a drželi domácí celek sevřený na jeho vlastní polovině. Polančanům prospěl příjezd Šimona Kovalčíka, jenž významně podpořil ofenzívu svého týmu. Obrat ve skóre přišel v 56. minutě, Šimon Kovalčík uvolnil Barana a polanský kapitán rozvlnil síť za Bechným podruhé. Třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat, v 62. minutě Polančané rozpoutali před Bechným peklo, nejprve Baran hlavičkoval do tyče, k dorážce z voleje se dostal Šimon Kovalčík, ale trefil pouze brankáře, od něj se míč odrazil znovu k Baranovi, ale Bechný znovu fantasticky vyrazil, aby hlavičkou dotlačil míč do branky Michal Filgas - 1:3. Polančané precizně bránili a domácí Ratiboř se jen s těží dostával na dostřel Zrníkovy brány, naopak hosté mohli jít do tříbrankového trháku, po rohovém kopu hlavičkoval Zemánek a orazítkoval horní tyč Bechného branky. Ratiboř se dočkala kontaktu až v závěru utkání, v 89. minutě se míč po rohovém kopu dostal na nohu Nguyena a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Polančané však vyrovnání nepřipustili a po zásluze odvezli z Ratiboře všechny body.

Sestava Valašské Polanky: Zrník – Zemánek, Liška, Babica – Růžička, Srba, Kovalčík Dominik, Polák, Filgas Michal – Baran, Daněk Martin

Střídali: Kovalčík Šimon 46., Pilčík 77.

Sestava Ratiboře: Bechný – Zubíček, Mareček, Fojtík, Nguyen, Černík, Janošek, Kachtík, Musil, Fojtík, Žabčík.

Střídali: Ostřanský 62.

Branky: Černík, Nguyen – Baran 2, Filgas M.

Žluté karty: Babica

Rozhodčí: Číž

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS