Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Úspěch starších žáků pod drobnohledem, co bude se zlatou partou dál?

20.06.2019 | Jakub Kolínek

Úspěch nejstarší mládežnické kategorie polanského Sokolu naplňuje příznivce i funkcionáře klubu hrdostí. Ovšem práce s mládeží je jako s tekutými písky, nesmí se podcenit a už vůbec ne zastavit. Trenér Jakub Kolínek se ohlíží za úspěšným tažením a zároveň předesílá, jak bude situace v polanské mládeži od podzimu vypadat. 

Do finálové části postoupilo šest týmu, 3 ze vsetínské skupiny a 3 z meziříčské. S podlesím si kluci poradili snadno, vyhráli dvakrát shodně 13:0. První zaváhání v celé sezóně přislo doma s Jarcovou, kdy utkání skončilo smírně 2:2 a na penalty byla úspěšnější Jarcová. První regulérní porážka přišla s lídrem druhé skupiny – s Kelčí a to v poměru 2:1. Po tomto zápasu, ke kterému jsme odjeli pouze v jedenácti hráčích, přišla malá bouřka v kabině. Cílem bylo nakopnout tým do posledních zápasů, a aby to kluci vzali zodpovědně. V důležitém zápase v Jarcové vyhráli domácí první poločas 1:0, nicméně pro velmi kvalitní druhé půli Polančani zabrali a otočili na konečných 1:5. Zápas sezony připadl na poslední kolo, kdy druhý tým průběžné tabulky z Kelče. Vítěz zápasu by se stal přeborníkem okresu. Domácí po brzkém vedení kontrolovali hru a po vítězství 5:0 se radovali z titulu přeborníka okresu. Navázali tak na dva tituly mladších žáků z předešlých dvou sezón.

Po sezóně skončí v týmu 10 hráčů, a protože nebude doplněn z mladších kategorií, starší žáci v Polance nebudou. Naopak po dvouleté odmlce se v Polance opět bude hrát dorostenecká soutěž, kde bude nastupovat většina z končícího týmu žáků.

Tým fungoval pod hlavičkou Val. Polanka/Ústí. Z partnerského týmu z Ústí nastupovali tři hráči. Střelec Lukáš Kovář, univerzál Dan Ščotka a v jarní části i obránce Tomáš Křenek. Kapitánem týmu byl Matěj Kovář. 

Fotka:

Horní řada zleva: Ondřej Zbranek – trenér, Lukáš Kovář (Lužná), Jiří Daněk st., Tomáš Malaník, Matěj Kovář, Lukáš Kovář (Ústí), Denisa Hnátková, Tomáš Včelica, Lukáš Žák, René Jeřábek, Daniel Ščotka, Jakub Kolínek – trenér, Tomáš Křenek.

Dolní řada zleva: Jiří Daněk ml., Matěj Erban, Jakub Včelica, Michal Dorňák.

Chybí Vojtěch Zemánek.

Závěrem velké poděkování hlavně rodičům za dopravu na zápasy a také sponzorům (TZB Technology a Maršálek-Žíla advokátní kancelář) za vítězná trička a zakončení sezony.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS