Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší přípravka oslavila bronzové medaile, mladší žáci v top čtverce okresu

04.03.2020 | Marek Juhaňák

Mladší žáci a starší přípravka mají za sebou vrchol halové sezony. Oba dva týmy se probojovaly do bojů o medaile. Ty však dovezli jen svěřenci Jaroslava Gergely. Ale i čtvrté místo mladších žáků v konfrontaci nejlepších celků okresu Vsetín a Valašské Meziříčí je úspěch.

Narozdíl od přípravky museli mladší žáci odehrát dva turnaje na Hovězí aby se vůbec mohli kvalifikovat na finalový turnaj do Zašové. Ten první který jsme odehráli v plné sestavě vyšel výborně. S Valašskou Bystřicí jsme remizovali 2:2, pak přišly výhry s Val.Příkazy 7:0, s Fr. Lhotou 6:0 a s Hošťálkovou 4:0. Druhý turnaj už tak jednoduchý nebyl. Chyběly hlavní opory Včelica s Erbanem. Mezi tři tyče se tak postavil Vojta Gabko a nevedl si vůbec špatně. S Val.Bystřicí jsme prohráli 0:2, Val.Příkazy porazili 5:0, s Fr. Lhotou remizovali 0:0 a poslední zápas s Hošťálkovou prohráli 3:1. Mezi námi a Hošťálkovou se nakonec rozhodlo že máme lepší skóre ze vzájemných zápasů a tak jsme nakonec postoupili na finálový turnaj ze druhého místa.

První zápas ve skupině jsme těsně podlehli Juřince 0:1. Druhý zápas s Kateřinicemi byl dlouho vyrovnaný , dvě akce s gólovým zakončením Kuby Zádrapy nám zajistily dvoubrankové vedení. Kačice už jen snížili v poslední minutě na konečných 2:1. V posledním utkaní s Jarcovou jsme opět jako první inkasovali, pak Gergela zazdil tutovku proti Hrabovskému ale štěstí se k nám nakonec přiklonilo v poslední minutě když nám bod zajistil dorážkou která málem protrhla síť Petr Černocký, 1:1. V semifinále jsme narazili na silný Rožnov a v prvních deseti minutách jsme takticky drželi bezbrankový stav. Pak jsme bohužel inkasovali smolnou branku a v poslední minutě do otevřené obrany dostali druhou. V boji o třetí místo jsme narazili na Vigantice v čele s nejlepším střelcem Šulákem. Tomu jsme bohužel dvakrát nabídli víc prostoru než bylo zdrávo a nakonec odešli poraženi 0:3. Ve finále pak Juřinka porazila Rožnov 3:1.

Konečné pořadí - 1. Juřinka, 2. Rožnov, 3. Vigantice, 4. Val.Polanka, 5. VKK/N.H., 6. Kačice/Ratiboř, 7. Val.Bystřice, 8. Jarcová

Starší přípravku čekal 8. zimní ročník v hale na Hovězí. První utkání nám los přisoudil ve skupině Vsetín. Vstup do turnaje nám ale opět nevyšel i když jsme sice brzy vedli 1:O brankou Petra Černockého. Poté neproměnil pokutový kop Štěpán Gergela a Vsetín vycítil šanci. Obrat ve skóre dokonal Vsetín v poslední minutě když proměnili pokutový kop za zneškodnění šance mimo pokutové území, 1:2. Ve druhém utkání jsme porazili neznámý tým s Rajnochovic těsně 2:1, Š. Gergela, D. Vávra. Ve třetím utkání jsme podali výborný výkon korunovaný vítěznou brankou Petr Černockého, 1:0. V posledním utkání se Zašovou jsme potřebovali nutně zvítězit ale opak byl pravdou 0:1. Štěpán Gergela nás ale v tomto utkání neskutečně několikrát podržel a sám dokonce výpádem za polovinu soupeře dokázal srovnat,1:1. Běžela poslední minuta infarktového zápasu, Štěpán Gergela opět opustil své území směrem k brance soupeře, na polovině hřiště byl ale zastaven, míč ale dál putoval směrem dopředu a k údivu všech nakonec i skončil v brance, 2:1.
V zápase o třetí místo jsme narazili na Ratiboř. V utkání jsme brzy vstřelili úvodní branku a skóre navyšovali až na konečných 4:0 když jsme soupeře nepustili do žádné vážnější šance. Dvě branky vstřelil Petr Černocký, po 1 Vávra a Trňák. Ve finále porazil Vsetín těsně Val.Meziříčí 2:1. Štěpán Gergela byl pak vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. 

Konečné pořadí - 1. Vsetín, 2. Val.Mez., 3. Val.Polanka, 4: Ratiboř, 5. Vigantice, 6. Rožnov, 7. Hovězí, 8. Zašová, 9. Branky n M., 10. Rajnochovice
Sestava: Š. Gergela, M. Gergela, David Vávra, Jakub Zádrapa, Štěpán Trňák, Petr Černocký, Tomáš Zajíc, Jáchym Blizňák

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS