Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mladší žáci berou v Zimní lize konečné 7.místo

20.02.2019 | Marek Juhaňák

Minulou sobotu se mladší žáci Valašské Polanky zůčastnili finálového turnaje zimní ligy Vladimíra Štěpána.

Svěřencům trenéra Černotíka se v turnaji příliš nedařilo, v silné konkurenci nakonec obsadilo konečné sedmé místo. 

V prvním utkání jsme podlehli celku z Rožnova p. Radhoštěm 0:3. I ve druhém utkání nepřišlo zlepšení a tím samým výsledkem jsme podlehli Jarcové. V posledním utkání vyzval naše mužstvo tým Hošťálkové. Utkání bylo dlouho vyrovnané a jako první se mezi tři tyče trefil Štěpán Gergela. Soupeř vyrovnal v poslední minutě a díky horšímu skóre jsme skončili ve skupině na posledním místě.
O 5.- 8. místo jsme podlehli celku Kateřinic 2:5 když obě naše branky vstřelil René Hrabica.
V posledním utkání jsme o konečné poslední místo narazili na Dolní Bečvu. V utkání jsme pokaždé vedli, jako první se trefil Petr Janota,na 2:1 zvyšoval hlavou Matěj Erban. Na 3:2 zvyšoval René Hrabica ale ani tentokrát jsme nedovedli zápas do vítězného konce když jsme opět dostali vyrovnávací branku v poslední minutě.
V penaltách kraloval Polanský strážce svatyně Jakub Včelica, který zneškodnil všechny pokusy soupeře, vítěznou penaltu vstřelil René Hrabica.

Pořadí: 1. Rožnov, 2. VKK/Hrozenkov 3. Jarcová, 4. Juřinka, 5. Hošťálková 6. Kateřinice/Ratiboř 7. Val.Polanka 8. D.Bečva
Sestava: Jakub Včelica, Matěj Erban, René Hrabica, Gabko Vojtěch, Štěpán Gergela, David Vávra, Petr Janota, Jakub Dančák, Petr Černocký.

 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
2:1
Podlesí - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS