Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Jarní část startuje! Polančané míří k prvnímu utkání do Slušovic

25.03.2022 | Jan Tajzler

Po dlouhých třech letech se fotbaloví fanoušci ve Zlínském kraji mohou těšit na jarní soutěžní zápasy svých oblíbených týmů. Valašská Polanka se v jarních bojích bude snažit vylepšit své tabulkové postavení a hlavně udržet příslušnost v nejvyšší krajské soutěži. První utkání zavede Valachy do Slušovic, které po podzimní části patří k předním celkům soutěže. Utkání odstartuje na půdě soupeře v 15:00. Polanský Sokol vypraví na utkání autobus, fanoušci mohou společné dopravy využít, pokud budou připraveni ve 13:20 v Hospodě pod nádražím. 

První jarní odvetu podstoupí polanský tým na půdě Slušovic. Stane se tak vůbec poprvé, kdy se oba celky potkají na slušovické půdě. Zatím se stihly potkat dvakrát, v nedohraném ročníku 2020/2021 hostila Valašská Polanka Slušovice poprvé a byl to právě tento tým, který nováčkovi ukázal, o čem bude Krajský přebor, když na Valašsku celkem přesvědčivě zvítězil 5:1. Jediným úspěšným střelcem v tomto utkání byl za Polančany David Maček. 


Druhá vzájemná bitva se konala na podzim 2021, bylo to vůbec první utkání nového soutěžního ročníku. Polančané byli tentokrát favorizovaným Slušovicím mnohem vyrovnanějším soupeřem, slibná byla především první polovina zápasu, po které Valaši drželi nadějnou remízu 1:1. Druhý poločas však už byl v režii hostů, zlomová byla branka hned ze 48. minuty, kterou obstaral Maliňák. Poslední slovo měl v 85. minutě zkušený Železník, jenž definitivně pečetil výhru Slušovic 3:1. 

V sobotu se bude jednat o souboj celků z opačných pólů tabulky. Zatímco Slušovice mají příjemné starosti a ze 3. místa budou usilovat o kontakt s prvním místem, Polančané budou muset bojovat o každý bod, aktuálně totiž sídlí až na 13. místě tabulky, ale jediná výhra je může posunout na 11. místo, které momentálně vlastní Nevšová. 

Souboj Slušovic s Valašskou Polankou je na programu v sobotu od 15:00. Příznivci Valašské Polanky mohou využít společné dopravy na utkání, autobus vyrazí v 15:30 od Hospody pod nádražím. 

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS