Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Zemřel pan Karel Švirák, bývalý fotbalista a velký fanoušek Valašské Polanky

11.11.2021 | Klub TJ Sokol

Polanský Sokol zasáhla smutná zpráva o skonu pana Karla Šviráka, který nás navždy opustil ve věku 66 let. Poslední rozloučení s panem Švirákem proběhne ve středu 24. listopadu 2021 od 15:00 v římskokatolickém kostele ve Valašské Polance. TJ Sokol Valašská Polanka vyjadřuje upřímnou soustrast rodině a všem pozůstalým. Níže přinášíme medailonek Karla Šviráka u příležitosti 80. výročí založení Sokolu, kdy byl mezi 17 oceněnými osobnostmi klubu. 

Karel Švirák (alias Blesk) 

Rodilý Polančan, fotbalově vyrostl ve Zbrojovce Vsetín. V 18 letech přestoupil do Polanky. Byl oporou obrany, ale uměl zahrát na každém postu. Byl excelentním exekutorem trestných a pokutových kopů. Vždy patřil do party a pomáhal při všech pořádaných akcích TJ. Zároveň polanské fotbalisty pravidelně podporoval jak na domácích tak i venkovních zápasech a patřil mezi nejvěrnější fanoušky. Věříme, že nám nyní bude držet palce z fotbalového nebe. 




 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS