Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Hodnocení mládeže a zimní vyhlídky

27.11.2018 | Marek Juhaňák

Mládežnické celky Valašské Polanky mají za sebou náročný podzim, ve kterém však zaznamenaly úspěchy. Nyní si mládežnicí užili krátkého odpočinku od fotbalu, ale v zimním období určitě nemají v plánu zahálet. 

Mládežnické celky Valašské Polanky mají za sebou úspěšný podzim z nové sezony 2018/2019. Sdružený celek starších žáků pod vedením  Ondřeje Zbranka se vyhřívá na prvním místě tabulky. Osm výher, žádná prohra a pouze tři inkasované branky hovoří za vše. Obraně velí stoperská jistota Matěj Kovář, střeleckými tahouny jsou Vojta Zemánek, 12 branek a Lukáš Kovář z Ústí u Vsetína, 14 branek. Osm branek vstřelil Tomáš Včelica. Starší žáci budou trénovat vždy ve středu v tělocvičně ZŠ Val. Polanka. Domluven je zatím turnaj v Rožnově pod Radhoštěm, který se uskutěční na přelomu ledna a února příštího roku.


Mladší žáci tvoří výhradně hráči starší přípravky. Z loňského ročníku zbylo trio Jakub Včelica, Renda Hrabica a Matěj Erban. Posledně jmenovaný toho ovšem pro zranění na podzim moc neodehrál, i tak ale vstřelil osm branek. Sedm branek vstřelili Gergela, Hrabica a Vávra. V tabulce nám patří zatím 5 místo, nutno ale dodat že všechny tři prohrané zápasy jsme prohráli jen o jednu branku. Tréninky budou probíhat společně taktéž v tělocvičně ZŠ Val.Polanka a to každé úterý pod vedením Aleše Černotíka a Jardy Gergely. Program turnajů začíná mladším žákům už příští sobotu 8. prosince v hale na Hovězí. Zde bude probíhat už 8. ročník zimní ligy Vladimíra Štěpána v kategorii mladších žáků. Dvacet týmů bude rozděleno do čtyřech skupin po pěti týmech. Ve skupině A nás čekají silné týmy Vsetína 08, Kateřinic, Lidečka a Jablůnky. Každá skupina odehraje dva turnaje, dva nejlepší týmy z každé skupiny postoupí do finálového turnaje.

Starší přípravka prohrála na podzim jen jedno utkání v Ústí u Vsetína a se skóre 145:25 jim patří druhé místo.Nejlepším střelcem se stal Štěpán Gergela, 41 branek. David Vávra vstřelil 30 branek a Petr Janota 25 branek. 
Všem hráčům, trenérům, funkcionářům,sponzorům a rodičům přejeme do Nového roku hlavně pevné zdraví. Velká pochvala patří všem rodičům kteří jezdí ve svém volném čase na každý zápas. Zvláštní poděkování patří Marcelovi Žákovi za krásné trička z letního kempu!

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS