Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorostenci nestačili na favorizovaný Slavičín

01.09.2015 | Jan Tajzler

Ani druhé domácí utkání nepřineslo polanským mladíkům první body v novém soutěžním ročníků. Polančany znovu mohla mrzet tragická koncovka, naopak hosté dokázali své šance využít a ve Valašské Polance získali stejně jako na jaře všechny body. Dorostenci Valašské Polanky čeká v následujícím kole další favorit, tentokrát to bude celek Újezdu a Kolínkův tým se bude snažit překvapit na jeho půdě v sobotu od 16:30.

VALAŠSKÁ POLANKA - SLAVIČÍN 0:3

Domácí začali aktivně a měli více ze hry. Největší příležitost k otevření skóre měl v 7. minutě domácí kapitán Baran, když se octl osamocen před brankářem Juršou, bránu však minul. To hosté byli stoprocentně efektivní hned ve své úvodní příležitosti, z čista jasna se před Zrníkem zjevil Havlín a přeloboval polanského brankáře. První branka Slavičína zmrazila aktivní nástup domácích, i tak byla první půle vyrovnaná, do šancí se ale více dostávali hráči hostujícího celku. Zejména Zámečník dělal polanské obraně vrásky na čele, nejprve se vymotal ze sevření dvou polanských obránců, vystřelil, ale na brankáře Zrníka už nevyzrál. Podobné to bylo také ve 35. minutě, znovu byl úspěšnější brankář Zrník. Domácí měli slibnou příležitost k vyrovnání ve 38. minutě, v přečíslení vybízel Baran ke skórování Rapanta, domácí hráč však míč promáchl. První půli tak vyhrál hostující Slavičín.

Druhý poločas přinesl zvýšenou aktivitu hostů, nejprve zahrozili hráči Slavičína ve 47. minutě, slibnou kombinaci zakončoval těsně nad Fojtík. O dvě minuty později už však Slavičín slavil podruhé, polanská obrana naprosto propadla, když si z jejich členů udělal slalomové kužely Blažek a poslal svůj tým do uklidňujícího dvoubrankového vedení. V 53. minutě se k dobývání polanské brány znovu odhodlal Zámečník, ale podobně jako v první půli ani tentokrát neuspěl proti brankáři Zrníkovi. Domácí předvedli něco ze svého fotbalového umu v 74. minutě, balon putoval po trase Rapant - Baran až k Dominiku Kovalčíkovi, ten už se octl v tutové příležitosti, ale razance jeho střely byla k tomuto okamžiku příliš slabá. Poslední slovo v utkání měli hosté, v 86. minutě vypálil ze vzdálenosti 30m Miklas a s pomocí tyče dostal míč za brankovou čáru. Slavičín ve Valašské Polance zvítězil 3:0 a potvrdil roli favorita.

Sestava Valašské Polanky: Zrník – Zemánek, Žák, Liška, Rapant – Růžička, Srba, Šimčík, Babica – Daněk Martin, Baran

Střídali: Kovalčík Dominik 54., Polák 83.

Sestava Slavičína: Jurša – Kalík, Zámečník, Švach, Havlín, Ondrůš, Blažek, Šmotek, Fojtík, Šebák, Floreš

Střídali: Miklas 62., Hyžík 68., Studeník 75., Švadleňák 81., Janků 85.

Branky: Havlín, Blažek, Miklas

Žluté karty: Švach

Rozhodčí: Volek

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS