Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorostenci nestačili na Valašské Klobouky

14.05.2016 | Jan Tajzler

V souboji dvou Valašských chtěli domácí Polančané navázat na bodovou šňůru. První poločas přinesl převahu hostujících Kloboučanů, kteří se ujali dvoubrankového vedení, domácí se však vzchopili a do poločasu manko srovnali. Ve druhé půli se pak projevila větší fotbalovost hostujícího týmu, kteří si poprvé od společného působení v krajské soutěži připsali vítězství nad týmem Valašské Polanky.

VALAŠSKÁ POLANKA - VALAŠSKÉ KLOBOUKY 3:6

Hosté z Valašských Klobouk si postupně vypracovali herní převahu, kterou stvrdili brankou ve 13. minutě. Polanské obraně propadl míč z odkopu a toho využil Mikulčík a s pomocí tyče dostal míč za Zrníka. Druhou branku mohl záhy přidat Pavlůsek, ale jeho tvrdá rána skončila těsně nad bránou. Nápor Kloboučanů pokračoval, v 18. minutě byl na konci hostující kombinace Pavlůsek, tentokrát jej Zrník vychytal. Namále měli domácí o minutu později, Obadal centroval přesně na hlavu Mikulčíkovi a ten těsně minul. Polančané poprvé zaútočili ve 22. minutě, domácí šikula Šimon Kovalčík pomotal hlavy hostujícím obráncům a ke střele se dostal Pilčík, jeho skončila nad. Ve 25. minutě si domácí obránci opět vybrali slabou chvilku, když nestačili pokrýt přihrávku Kostky na Mikulčíka, druhý jmenovaný se octl před Zrníkem sám a nedal polanskému brankáři šanci. Kloboučané jakoby usnuli na vavřínech, protože Polančané začali odvážněji pronikat na útočnou polovinu. Ve 33. minutě zajistil první branku domácích Šimon Kovalčík, když prošel hostující obranou jako nůž máslem a snížil na 1:2. O dvě minuty později už bylo srovnáno, Šimon Kovalčík našel Barana a ten dokázal Důbravu prostřelit a srovnat stav. Obrat z říše snů se mohl uskutečnit ve 39. minutě, Barana dokázal Důbrava vychytat a z následné dorážky znovu neuspěl Pilčík.

Druhou půli začali hosté velmi dobře, když se Obadal urval po křídle a přesnou střelou zaskočil Zrníka - 2:3. Uběhlo dalších deset minut a bylo opět vyrovnáno, útočné akce Michala Barana zastavovali hostující obránci jen za cenu žlutých faulů. Baran si míč postavil a nádhernou střelou do pravého růžku zajistil stav 3:3. O dvě minuty později se o hattrick pokoušel Mikulčík, dostal se až do pokutového území, ale střela z otočky skončila mimo. Na druhé straně zakončoval rychlý protútok Pilčík a trefil horní tyč. Probíhala 66. minuty, když si hosté brali své vedení zpět. Masař dostal míč na Obadala a tomu se podařilo přelobovat domácího brankáře. Kloboučané ve druhé půli byli fotbalovějším týmem a to potvrdili v 80. minutě, když se z besprostřední blízkosti prosadil Poliak. Ten druhou branku přidal také v 86. minutě a definitivně korunoval první vítězství Valašských Klobouk proti Valašské Polance.

Sestava Valašské Polanky: Zrník – Srba, Růžička, Liška, Filgas Radek – Polák, Kovalčík Šimon, Vaněk, Pilčík – Baran, Daněk Martin.

Střídali: Babica 34., Šimčík 76., Žák 82., Řepka 86.

Sestava Valašských Klobouk: Důbrava – Šoman, Poliak, Obadal, Pecl, Pavlůsek, Masař, Mikulčík, Mana, Novák, Kostka.

Střídali: Jakeš 55., Dynka 69.

Branky: Baran 2, Kovalčík Š. – Mikulčík 2, Obadal 2, Poliak 2.

Žluté karty: Šoman, Mana.

Rozhodčí: Skalický.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS