Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorostenci znovu zabodovali, tentokrát v penaltách skolili Vlachovice

08.05.2016 | Pavel Tajzler

Mladíci z Valašské Polanky pokračují v jarním obrození a i dnes vybojovali na půdě favorizovaných Vlachovic vítězství v podobě dvou bodů. Polančané byli v utkání pod tlakem, domácí tým měl optickou převahu, ale Kolínkovi svěřenci srdnatě bojovali a v utkání se dostali dvakrát do vedení. Utkání nakonec skončilo remízou a v penaltové loterii byl tentokrát šťastnější polanský tým.

VLACHOVICE - VALAŠSKÁ POLANKA 2:3n.p. (0:1)

Domácí tým vstoupil do utkání aktivně, první práci pro Zrníka připravil v 6. minutě po přihrávce Petra Raka pálil ostře Marián Trčka, polanský brankář byl připraven zasáhnout. Hosté se museli spolehnout na brejkové situace, jeden opravdu povedený předvedli v 15. minutě, Michal Baran připravil tutovou příležitost pro Martina Daňka, ten už byl před Dulíkem zcela sám, ale dokázal pouze trefit domácího brankáře. Vlachovice drželi hru převážně na půdě svého soupeře a ve 20. minutě dokázali polanské obraně pořádně zatopit. Domácí využili výškové převahy v rohových kopech a právě v této disciplíně byli nejvíce nebezpeční, nejprve Pekárek hlavičkoval do břevna a hned po něm mířil už přesně do brány Šimon Trčka, Zrník však Polančany podržel. Následovaly dlouhé minuty bez brankové příležitosti, Vlachovice marně hledali skulinky v polanské obraně a pak přišla 44. minuta, Martin Daněk poslal pas na Barana, ten připravil střeleckou příležitost Patriku Pilčíkovi a mladíček v dorosteneckém dresu dokázal zamířit přesně k tyči, čímž vstřelil svou první branku v dorostenecké kategorii.

Do druhé půle nastoupil domácí tým podobně jako do té první, znovu měl více ze hry a vytvořil si také územní převahu. Hned v 16. minutě Vlachovice opět hrozili z rohu, hlavičku Mariána Trčky vytáhl Zrník a hned vzápětí likvidoval i dorážku. Slabou chvilku si však polanský brankář vybral v 60. minutě, k přímému kopu se postavil Přemysl Hověžák a tentokrát slavil, Zrníkovi totiž míč propadl mezi nohama a bylo srovnáno. Polančané se však z inkasované branky nepoložili a začali si více dovolovat ve hře dopředu, v 67. minutě tato snaha přinesla úspěch. Růžička poslal balon mezi obránce soupeře, kde si jej přebral Baran a střelou k tyči nedal Dulíkovi šanci. Polanské nadějné vedení však nemělo dlouhého trvání, v 72. minutě se opakoval scénář z první branky Vlachovic, přímý kop tentokrát vypálil Marián Trčka, Zrník vyběhl příliš brzy a balon se dostal do sítě - 2:2. Remízový stav vydržel až do konce základní hrací doby a na řadu přišly penalty.

Penaltovou loterii zahájili díky Růžičkovi úspěšně hosté. Domácí kontrolovali Pekárkem. Ve druhé sérii nezklamal velezkušený Zemánek, ale vlachovický Petr Rak branku vůbec netrefil. Neúspěch zaznamenali i Polančané, ve třetí sérii vychytal Barana střídající brankář Marián Trčka. Domácí pak srovnali zásluhou Honka. Za Polanku se ve čtvrté sérii trefil Pilčík, domácí drželi krok díky Viktoru Trčkovi. Pátou sérii rozehrál úspěšně Srba, na druhé straně taktéž zakončil Hlavica. Penalty se dostali i do šesté série, za Polančany si troufl Polák a když za domácí selhal Marián Trčka, bylo o exportu bonusového bodu rozhodnuto.

Sestava Valašské Polanky: Zrník – Zemánek, Filgas, Liška, Vaněk – Růžička, Polák, Pilčík, Srba – Baran, Daněk.

Střídali: Řepka 85.

Sestava Vlachovic: Dulík – Trčka Viktor, Trčka Šimon, Pekárek, Hověžák, Hlavica, Kašša, Honek, Rak Pavel, Rak Petr, Trčka Marián.

Náhradníci: Burda, Horáček.

Branky: Hověžák, Trčka M. – Pilčík, Baran.

Žluté karty: Pekárek – Baran, Daněk Martin.

Rozhodčí: Ambroz.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS