Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přípravka přivezla z Hovězí stříbrné medaile

01.03.2016 | Marek Juhaňák

V sobotu 27.2. se v hale na Hovězí konal III. ročník o zimního krále okresu Vsetín starší přípravky. Turnaj každoročně pořádá komise mládeže OFS pod vedením pana Fojtíka. Hrací doba byla 14 minut a Polanka měla ve skupině B za soupeře Rožnov p.Radhoštěm, Ratiboř, Vsetín a Vigantice. Ve skupině A byly celky Hošťálkové, VKK, Zašové, Zubří a Jablůnky.

1.utkání Val.Polanka - Vsetín 2:1
Zápas rozhodly dvě slepené branky v rozmezí 5. a 6. minuty. Nejprve prostřelil brankáře Vsetína Jiří Daněk, a poté zavěsil hlavou po rohu Jonáše Šafaříka Tomáš Včelica. Vsetín snížil po  špatné rozehrávce Polančanů , a do konce zápasu si vytvořil tlak  který ovšem nevedl k vyrovnání a tak jsme si do tabulky připsali první tři body.
 
2.utkání Val.Polanka - Vigantice 3:1
Po ospalém úvodu jsme jako první inkasovali, poté se po individuální akci krásně k tyči trefil Michal Dorňák. Obrat zařídil Tomáš Včelica a v závěru pečetil výhru výstavní ranou René Jeřábek.
 
3. utkání Ratiboř - Val.Polanka 0:3
V tomto utkání jsme podali zodpovědný defenzivní výkon, okořeněný krásnými brankami a čistým kontem Adama Chrenčíka. Účet zápasu otevřel ve 3. minutě Jiří Daněk, v 9. minutě napřáhl za polovinou hřiště Tomáš Včelica a nádherně trefil levý horní roh Ratibořské branky. Ten samý hráč uzavřel skore zápasu ve 13. minutě opět střelou z dálky!
 
4. utkání Rožnov - Val.Polanka 3:3
V posledním zápase který se zvrhl v divokou přestřelku už jsme měli jistotu prvního místa ve skupině, a tak dostali více prostoru i náhradníci. V 6. minutě už jsme vedli 3:0 když se nejprve trefil Jonáš Šafařík a po něm dvakrát Tomáš Včelica! Rožnov ale hned v 7. minutě snížil z přímého kopu, a v 8. minutě dokonce na rozdíl jedné branky. Při této brance si lehce zranil ruku Chrenčík a do branky musel zaskočit Martin Mikušek. Ten držel naděje Polančanů do 13. minuty,pak ale kapituloval vyrovnávající branku tvrdou střelou z dálky.
 
Zápasy o umístění:
5A - 5B o 9. místo  Jablůnka -  Vigantice 0:2
4A - 4B o 7. místo Hošťálková - Ratiboř  3:0
3A - 3B o 5. místo VKK - Vsetín   3:2
2A - 2B o 3. místo Zubří - Rožnov 3:0
1A - 1B o 1.místo Zašová - Val.Polanka 2:0
 
Ve finálovém souboji jsme bohužel už od začátku tahali za špatný konec. Už ve 2. minutě Zašová trestala špatnou rozehrávku Polančanů, 1:0. V 5. minutě rozehrál Chrenčík jen na nohu Zašovského útočníka pro kterého už nebyl problém dopravit míč do poloprázdné branky, 2:0. Polančané se snažili zvrátit nepříznivý stav, bohužel proti byl výborný Svak. Ten před koncem vychytal i Šafaříka s Daňkem  a tak po konečném hvizdu propukla v táboře Zašové radost z vítězství v turnaji. Polančané se ale nemají za co stydět, když v konkurenci týmu za sebou nechala zvučná jména jako Rožnov, Vsetín a VKK.
 
Nejlepším střelcem turnaje se stal Tomáš Včelica z Valašské Polanky, nejlepším hráčem Filip Konečný ze Vsetína, a nejlepší brankář Zašové Matyáš Svak.
 
Sestava - Adam Chrenčík, Jiří Daněk, Michal Dorňák, René Hrabica, René Jeřábek, Martin Mikušek, Jonáš Šafařík, Jakub a Tomáš Včelica.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS