Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorostencům se doma nedaří, Hulínu podlehli o pět branek

03.10.2015 | Jan Tajzler

Domácí prostředí letos dorostencům Valašské Polanky vůbec nesvědčí. Polančané přitom do zápasu proti Hulínu nastoupili aktivně, tvořili si šance, ale byl to soupeř, kdo dokázal z minima v první půli vytěžit vedoucí branku. Ve druhé půli se pak hostům z Hulína povedlo odskočit na dvoubrankový rozdíl a vysoká efektivita zabezpečila Hulínu vysoké vítězství. Na straně Valašské Polanky nemůže panovat spokojenost, v domácím prostředí dorost doposud nevytěžil ani bod, příští víkend čeká Kolínkovy svěřence důležité utkání na půdě posledního Provodova.

Valašská Polanka - Hulín 1:6 (0:1)

Domácí tým začal aktivně, již v 1. minutě se do slibné střelecké pozice dostal Baran, ale hostující brankář Horák jeho střelu vyrazil. Polančané byli v první desetiminutovce aktivnější, ale skončila pro ně inkasovanou brankou, když si k trestnému kopu postavil míč hostující kapitán Hrdlička, ten využil špatného postavení zdi a přízemní střelou k tyči otevřel skóre. Domácí rázem museli dotahovat, ale byl to host z Hulína, kdo ve 14. minutě rozvířil vody v domácí defenzívě, Lukašík bez větších potíži prošel do malého vápna, kde se snažil zvýhodnit pozici pro Šálka, ten však v koncovce selhal. Na druhé straně se pak rodila slibná příležitost k vyrovnání, Růžička uvolnil Barana, ten už se octl sám před Horákem, ale tentokrát mířil mimo bránu. Ve 21. minutě se povedlo domácímu Šimonu Kovalčíkovi uvolnit Růžičku, ten měl podobnou situaci jako jeho kolega Baran, ale Horák se překonat nenechal. Hosté mohli trestat ve 29. minutě, Složil bez větších problému obešel obránce Žáka a vypálil ostře k tyči, Zrník byl však na místě a ránu vyrazil. Den otevřených dveří pořádala polanská obrana také ve 35. minutě, na návštěvu se vydal Lukeš a po svém zakončení mohl pozorovat zákrok brankáře Zrníka, který mu znemožnil navýšit skóre. První půli tak těsně vyhrál tým Hulína.

Do druhé půle nastoupili domácí s odhodláním, ale do brankových příležitosti se nedostávali. To hosté z Hulína, když už se dostali na útočnou polovinu, dokázali také zakončit, především Navrátil byl velmi aktivní, ale ve dvou pokusech se do brány netrefil. Hulín však přeci jen slavil další branku, psala se 57. minuta a z 20m prostřelil Zrníka znovu kapitán Hrdlička. Tato branka spustila katastrofu v defenzívě Polančanů v čele s brankářem Zrníkem. V 60. minutě domácí brankář po rohovém kopu neudržel míč v náručí a Paciorek už neměl problém jej dostat za brankovou čáru. Další chyba v zadních řadách polanského týmu přišla v 72. minutě a efektivní Hulín znovu udeřil, kýžené branky se dočkal Navrátil. Až při čtyřbrankovém manku si Polančané dokázali připravit brankovou příležitost, v 79. minutě upaloval osamocen na brankáře Horáka Baran, ale hulínský strážce svatyně včas vyběhl a šanci zlikvidoval. Z protiútoku pak Hulín přidal pátou branku a možná ji ani střelec přidat nechtěl, protože jeho míč se zdál jako centrovaný, nicméně zapadl pod břevno polanské branky, šťastným autorem se stal Navrátil a oslavil druhou trefu v utkání. Polančané se čestného úspěchu dočkali v 83. minutě, Vaculka poslal míč na volného Barana a polanský kapitán už tentokrát našel recept na do té doby bezchybného Horáka. Poslední slovo v utkání si ale vzal Hulín, z hranice dvacítky prostřelil Zrníka Jetelina a stvrdil tři body pro svůj tým.

Sestava Valašské Polanky: Zrník – Kovalčík Dominik, Srba, Liška, Žák – Růžička, Zemánek, Polák, Kovalčík Šimon – Vaculka, Baran

Střídali: Daněk Martin 68., Babica 84., Vaněk 87.

Sestava Hulína: Horák – Vaculík, Šálek, Šůstal, Lukeš, Janovský, Složil, Hrdlička, Lukašík, Jetelina, Pleva

Střídali: Paciorek 46., Navrátil 56.

Branky: Baran – Hrdlička 2, Navrátil 2, Paciorek, Jetelina

Žluté karty: Zemánek, Baran

Rozhodčí: Kýr

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS