Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vítězná série dorostenců skončila

06.06.2015 | Jan Tajzler

Dorostenci Valašské Polanky v sobotním utkání nestačili soupeři z Juřinky. Na jejím hřišti se dorostencům nepodařilo pohlídat ostrostřelce Marka Dobiáše, který zaznamenal dvě přesné trefy. Ve druhé půli se obraz hry srovnal, Polančané se však zmohli pouze na čestný úspěch a z Juřinky odjeli s prázdnou.

JUŘINKA – VALAŠSKÁ POLANKA 3:1 (3:0)

První minuty hry přinesly vzájemné oťukávání obou soupeřů. Později se však ukázalo, že více ze hry má domácí Juřinka a v 18. minutě to potvrdil Marek Dobiáš, když krásnou střelou z úctyhodné vzdálenosti vymetl pavučinku v Barošově bráně. Polančané se snažili hrozit z brejkových situací, ale jejich souhra postrádala jindy vídanou přesnost. Hostující obránci pak nedokázali pokrýt domácího Kopřivu, který z voleje poslal Juřinku do dvoubrankového vedení. V první půli se domácí stačili prosadit ještě jednou, chvíli před odchodem do šaten se Marek Dobiáš prodral skrz polanskou obranu, vytvořil si střeleckou pozici a připsal si druhou trefu v zápase.

Polačané nastoupili do druhé půle s odhodláním změnit nepříznivý stav, ale byli to domácí, kdo mohli přidat další branku. Jmenovitě Kopřiva upaloval po křídle vstříc Barošovi, jeho tvrdá rána orazítkovala tyč. Na druhé straně si začali šance tvořit i hosté z Valašské Polanky, nejprve se ke střele dostal Baran, ale domácí brankář byl připraven jeho ránu krotit. Polančané se kýžené branky dočkali až v 79. minutě, kdy se prosadil Baran. Další branku Polančané vstřelili v 87. minutě, ale pro ofsajd ji rozhodčí Žniva neuznal. Juřinka si pak své dvoubrankové vedení pohlídala a připsala si tři body.

Sestava Juřinky: Koleček Patrik – Fišer, Koleček Jiří, Kutěj, Kubela, Kovář David, Kopřiva, Dobiáš, Grygařík, Nejedlý, Plesník

Střídali: Sporek, Blaťák

Sestava Valašské Polanky: Baroš – Kovalčík, Babica, Liška, Žák, Zemánek, Kurtin, Baran, Vaculka, Daněk Lukáš

Střídali: Srba, Růžička

Branky: Baran – Dobiáš 2, Kopřiva

Rozhodčí: Žniva

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS